среда, 1 января 2020 г.

Новая поисковая система - bill-mill.ua обзор и отзывы


Всем привет! Сегодня я расскажу о новой поисковой системе BILL MILL, она Украинская, и дает возможность заработка на данном этапе только для жителей Украины. В дальнейшем можно будет зарабатывать и жителям других стран. И так, что же это за заработок? Каждому зарегистрированному участнику дают 25 грн, а так же за каждого приглашенного 25 грн. Например пригласили 10 человек, и получили 250 грн, а это примерно 10$.




Работа по проекту началась еще в 2017 году, регистрации же стали доступны только с 10 декабря 2019 года. 06 января 2020 года уже будет отображаться баланс, а вывод будет доступен 15-го и 30-го числа. Минимальная сумма для вывода будет от 250 грн.


Мой партнёрский код: 00014921

Видео обзор BILL MILL:


Далее информация скопирована с скачанного файла по партнёрской программе bill-mill.ua, на Украинском языке:

Спеціальна програма розроблена для всіх учасників нашої компанії, незалежно від того, чи є вони партнерами, людьми бажаючими налагодити свій бізнес на нашій платформі, чи розміщують рекламу, або просто використовують  нашу систему для пошуку товарів та послуг різних категорій.  Всі мають можливість скористатися повним спектром переваг і довгостроковими вигодами партнерської програми Bill-Mill.

Програма Bill-Mill це простий і надійний засіб отримання регулярних доходів в реальному часі і в довгостроковій перспективі.

Здійснюючи в Bill-Mill звичайний інтернет-серфінг, ви робите це ефективно, цікаво, безпечно і гарантовано заробляєте на цьому з нашою компанією.

З 10 грудня 2019 року відкривається безкоштовна реєстрація на порталі www.Bill-Mill.ua.  По закінченню бета-тестування систем, 6 січня 2020 року компанія почне нараховувати новим і вже зареєстрованим користувачам (запрошеному та особі, що запросила) по 25 грн.  у вигляді бонусу за проявлений інтерес до нашої платформи.  Швидке збільшення користувачів і масштабне зростання мережі партнерської програми можна побачити на прикладі успіху популярного MONO BANK, чия логіка захоплення великої аудиторії була побудована на передачі клієнтами реферальних посилань на підключення до послуг банкінгу.

Ми ж анонсуємо глибший розвиток цього напрямку і пропонуємо додатково 11 рівнів  для отримання комісійної винагороди.  Кожен зареєстрований учасник отримує свої комісійні від продажу реклами в системі, відповідно до реферального рівня.

Таблиця виплат за маркетингові послуги:


При бюджеті рекламодавця середнього рівня в 50 тис. грн., учасник 1 лінії отримує 5 000 грн., Решта десять ліній відповідно по 500 гривень.  Та навіть при таких виплатах реклама на нашому порталі все одно буде коштувати в кілька разів дешевше, ніж в GOOGLE, PROM, OLX та інших.  Ми маємо низьку собівартість рекламних площ і можемо дати такі економічні результати.

Наша компанія є зареєстрованою юридичною особою.  Ми офіційно отримуємо всі платежі на розрахункові рахунки компанії, платимо всі податки і оплачуємо нашим партнерам кошти, згідно публічних договорів.

Крім комісійних винагород, компанією передбачені різні бонусні премії. Також, успішним партнерам пропонуємо працевлаштування з нарахуванням зарплати, з соціальними і пенсійними відрахуваннями, що дуже цінно в реаліях українського ринку.

Компанія Bill-Mill- у нас завжди знайдеться те, що шукають, плюс трохи більше.

Пошукова система в режимі тестування Bill-Mill:
www.Bill-Mill.org
Опис проекту, етапи реалізації, перспективи та стартапи в реалізації:
www.Bill-Mill.ua
Наші контакти: Київ, вул. Саксаганського 119, тел. +380972644043, +380951647090 infobillmill@gmail.com

В общем это неплохой способ заработка, более подробно о заработке на BILL MILL можно узнать здесь - bill-mill.com.

Так же о данной системе уже говорят СМИ:

Community и бизнес журнал Компаьон.


Здесь так же можно будет заказывать рекламу, например контекстную. Комиссионные с корой можно будет получать по партнёрке, о чем уже шла речь выше.

На этом обзор закончен, отзывы можете оставлять внизу в комментариях.


Что бы быть в курсе новостей подпишись на мой новостной канал в Telegram!


Комментариев нет:

Отправить комментарий